Economia

L'Alcoià-Comtat registra el millor inici d'any en contractacions des del començament de la crisi

L'atur baixa en 1.384 en el primer semestre després del nou descens al juny

L'ocupació a L'Alcoià i El Comtat compta amb 250 treballadors més actiu al mes de juny fent que la xifra global comarcal se situe ara per davall dels 16.000 desocupats. Aquesta dada representa el millor inici d'any en matèria de contractació des de l'inici de la crisi, ja que 1.384 persones han trobat feina.

Amb la baixada registrada al juny, el nombre d'aturats comarcal se situa en 15.906 aturats, una xifra que no es veia reduïda des de l'any 2011. La desocupació ha baixat, fonamentalment, a Ibi amb 99 aturats menys, i a Alcoi amb 72 aturats menys, segons les dades del Servei Valencià d'Ocupació (Servef). L'atur també ha baixat, encara que en menor mesura, en la resta de municipis de major població de la comarca.

El mes de juny ha estat el cinquè mes consecutiu en el que ha baixat la desocupació a la comarca, sent la indústria i els serveis els sectors que han propiciat el major nombre de contractacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia