Economia

Compromís per Aldaia presenta el llibre de Vicent Cucarella sobre finançament

El cap de llista Carles Andrés va fer de moderador en un acte amb àmplia participació

Compromís per Aldaia va organitzar la presentació del llibre de l'economista Vicent Cucarella Tormo “El Finançament valencià: de la submissió al canvi necessari”, il·lustrat pel conegut dibuixantOrtifus.

L'acte, obert a la ciutadania, que va comptar amb públic d'allò més variat quant a la procedència ideològica, i pertanyent a distints àmbits socials de la localitat, va tindre lloc a l'Andana de l'Art, al carrer Sant Pasqual.

Amb aquesta activitat, Compromís enceta la seua nova campanya de fer pedagogia ciutadana i política, aportant l'opinió d'experts en distintes disciplines, que puguen compartir els seus coneixements amb els assistents.La iniciativa va en la línia d'altres presentacions anteriors, centrades de la defensa de l'Horta i en la del patrimoni industrial, entre altres.

Vicent Cucarella va exposar les línies mestres del seu treball, ara publicat per l'editorial Bromera en la seua versió en valencià, i per Algar en castellà.

Després d'aclarir en què consisteixen les anomenades “balances fiscals” i quina és l'actual situació de la balança fiscal dels valencians, va entrar de ple en explicar el sistema de finançament autonòmic de règim comú i com aquest clarament discriminael País Valencià, centrant-se sobretot en dades arreplegades des de 2002.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]