Economia

Ibi connecta a empresaris i aturats a través de «Portalemp Ibi»

L'Ajuntament d'Ibi ha iniciat el portal de l'emprenedor, l'ocupació i l'empresa, el qual proporciona assessorament i informació i facilita la cerca de treball als demandants d'ocupació

A través de la borsa d'ocupació creada per Ibiempleat es canalitzen un gran nombre d'ofertes d'ocupació. En els dos últims anys s'han gestionat més de 100 ofertes que, en la seua majoria, han estat cobertes pels demandants.

Aquest departament compta amb més de 1.500 currículums que engloben gran quantitat de perfils professionals, la qual cosa aporta una gran utilitat per a les empreses que, cada vegada més, necessiten perfils més concrets i específics.

El web «Portalemp Ibi» es divideix en tres apartats diferenciats, des d'on es donen a conèixer consells, ajudes, subvencions i tot tipus d'informació tècnica i especialitzada per a cadascun dels objectius als quals es dirigeix aquest portal, tal com persones en cerca d'ocupació, emprenedors i empresaris, a la qual es pot accedir des del web de l'Ajuntament d'Ibi www.ibi.es en la secció Economia/Ibiemplea't.

L'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta, ha destacat que «una de les nostres prioritats és facilitar als aturats la informació sobre les ofertes que tenim obertes, així com la implicació activa per mantenir el seu perfil professional totalment actualitzat. El que ajudarà, sense cap dubte, a oferir la seua candidatura a les empreses d'una forma més àgil i real, a més d'accedir a l'oferta existent de cursos formatius amb els quals millorar i complementar la seva formació».

Incidix també en la importància de el “Àrea d'empresa” des d'on poden publicar les seues ofertes d'ocupació de manera gratuïta i comptar amb l'equip tècnic de la regidoria per realitzar una preselecció de candidats, i fins i tot, dur a terme el procés de selecció complet. En la mateixa també poden aconseguir ajuda per solucionar dubtes als empresaris sobre convenis, tipus de contractació o gestions amb la Seguretat Social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia