Economia

La Unió Patronal Metal·lúrgica alerta de “l’exclusió” d’alguns sectors del metall de les ajudes del govern espanyol

L’entitat demana revisar les partides i incloure nous CNAE del sector

La Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) ha alertat de “l’exclusió” d’alguns sectors econòmics del metall de la línia d’ajudes directes per a empreses i autònoms aprovada pel govern espanyol.

El Reial decret llei inclou com a beneficiaris als sectors de la producció de metalls preciosos, la fabricació d’instruments d’òptica i equips fotogràfics, la fabricació de cables de fibra òptica, la fabricació d’articles de joieria i bijuteria, la reparació i manteniment aeronàutic i espacial, les activitats de parcs d’atraccions i parcs temàtics i la reparació de rellotges i joieria.

La patronal ha alertat de la manca d’ajudes per a altres sectors del metall, com l’automoció, i ha demanat revisar les partides i incloure nous CNAE del sector.

“Volem liderar conjuntament amb altres actors econòmics i socials com Foment del Treball una resposta d’acció per demanar explicacions i trobar solucions amb el govern espanyol”, ha assegurat l’entitat a través d’un comunicat. En aquest sentit, l’UPM ha engegat una iniciativa per recollir una denúncia conjunta de tots els col·lectius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia