Economia

Obrir Girona emet 150 passis ‘Covid-free’ el cap de setmana

La prova pilot Obrir Girona ha emès aquest cap de setmana 150 passis Covid-free a través de l’aplicació AOKpass i ha detectat quatre positius entre les més de 100 proves d’antígens que s’han fet a les farmàcies, un 3% del total. De tots els certificats emesos, un 20% han estat de vacunació; un 5%, d’anticossos; un 1%, de passis júnior, i un 74%, la majoria, de tests ràpids. Durant el primer cap de setmana, 130 persones han anat a sopar als cinc restaurants participants (Umai, Índigo, Divinum, SiNoFos i Cal Ros). Els 20 passis restants corresponen a treballadors dels establiments i a periodistes que van cobrir l’esdeveniment.

Els promotors de l’estudi clínic ja treballen en el pròxim esdeveniment, que el Departament de Salut ha aprovat, i que consistirà en un concert de música electrònica a La Mercè aquest 1 de maig. L’acte tindrà un aforament màxim de 250 persones, que no hauran de mantenir la distància de seguretat però que hauran de dur mascareta i podran ballar.

El partit de l’Uni Girona, que estava programat, finalment no se celebrarà, ja que l’equip no s’ha classificat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia