L'Alt Camp i la Conca registren, a l'abril, més del doble de persones desocupades que fa dos anys

Des de l'abril del 2007 s'ha passat de 2.069 a 4.516 persones sense ocupació

A l'Alt Camp hi ha 1.411 persones més sense feina, amb relació al registre del mes d'abril de l'any passat. A Valls el creixement ha estat de 850 persones i se superen els dos milers de desocupats. Alcover (155), el Pla de Santa Maria (85) i Vallmoll (50), municipis amb major indústria, són els principals, juntament amb la capital de comarca, en creixement del nombre de desocupats.

Les dades s'han registrat en termes similars a la Conca de Barberà. La comarca ha sumat 582 desocupats més amb relació al registre de fa un any i a la capital, Montblanc, gairebé s'ha doblat el nombre de persones sense feina (249 a 491). Entre els municipis de la Conca amb un major creixement del nombre de desocupats figuren Barberà, que supera el doble de fa un any; l'Espluga de Francolí (88), Santa Coloma de Queralt (84) i Sarral (51). Solivella ha estat l'excepció, amb dos registres positius.

Amb relació al mes de març passat, a l'Alt Camp s'han sumat 79 persones desocupades i a la Conca de Barberà, 21.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.