Economia

L'ajuntament de Xixona retirarà els diners dels bancs sense codi ètic

PSOE i Esquerra Republicana aprovaren la moció presentada pels republicans

Es tracta d'una mesura de pressió cap a aquelles entitats que es neguen a negociar la dació en pagament

Esquerra Republicana va aprovar ahir, junt al PSOE, una moció per estudiar la retirada de fons públics d'entitats contràries a la dació en pagament.

Joan de Déu Martines, portaveu del grup municipal d'ERPV a Xixona, ha explicat que la retirada de fons públics municipals és una mesura de pressió cap a aquelles entitats que “es neguen a negociar la dació en pagament siga quin siga el deute hipotecari contret així com el lloguer social de l'habitatge hipotecat.

El dirigent republicà donà tot el recolzament a les diferents plataformes d'afectats per la Hipoteca (PAH), en la recollida de signatures de la ILP (Iniciativa legislativa popular) per a la regulació de la dació en pagament i pel lloguer social.

Finalment, el regidor republicà ha declarat que “és intolerable que, a pesar de rebre sucoses quantitats de diners públics del FROB, bancs i caixes continuen alienes a la greu situació d'alarma social però sí s'esforcen a desnonar famílies diàriament, mentre mantenen sous i compensacions milionaris per als seus gerents com a premi al seu nefast treball”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.