Economia

Empresa

El Fòrum Carlemany guardona Dolors Muñoz i Muriel Casals

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, i la directora honorífica de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la UdG i professora emèrita d'aquesta universitat, Dolors Muñoz, van ser les protagonistes de la setena trobada anual del Fòrum Carlemany.

Casals va ser nomenada sòcia d'honor i Muñoz va rebre el guardó Falcó de Carlemany, amb el qual es premien les persones o entitats que contribueixen al desenvolupament d'un projecte cívic i social.

L'acte es va celebrar ahir al vespre a l'hotel Gran Ultònia i va reunir desenes de representants de les comarques gironines del món econòmic, polític i social. A part de la intervenció de Casals, que va fer una conferència sobre l'empresa com a font de riquesa, la vetllada va estar amenitzada al final per l'artista i humorista Pep Plaza, que deu bona part del seu èxit a les imitacions que fa en programes de televisió com ara Polònia o Crackòvia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.