Esports

L'entrenador del Bayern dóna per fet que el Barça es classificarà per a les semifinals

Lliga de Campions

Conscient del desafiament que suposa remuntar el 4-0 del partit d'anada, l'entrenador del Bayern de Munic, Jürgen Klinsmann, es conforma amb un resultat "digne" que permeti el seu equip acomiadar-se "amb honor" de la Lliga de Campions davant del Barça, dimarts a l'Allianz Arena.

El tècnic alemany, que ja va donar l'eliminatòria per perduda després del partit d'anada, ha repetit el seu discurs en la vigília del partit de tornada. Ha afirmat que el seu equip "ho donarà tot per intentar guanyar el partit", però ha donat per fet que el Bayern quedarà eliminat.

"Sabem que és impossible guanyar-los per quatre gols de diferència", ha manifestat Klinsmann, "perquè és un equip excepcional, el millor d'Europa en aquest moment, així que volem guanyar per acomiadar-nos amb honor de la competició".

Entre les seves motivacions per afrontar el partit, Klinsmann ha ressenyat la necessitat de "demostrar-nos a nosaltres mateixos i als aficionats on estem". El tècnic de l'equip bavarès ha reiterat que el Bayern va conèixer els seus límits al Camp Nou i que la derrota va ser "el final del trajecte europeu, com l'any passat ho va ser a Sant Petersburg", a la Copa de la UEFA davant el Zenit.

"M'hagués agradat celebrar una Pasqua una mica diferent. Però és important ser fort, resistir. El balanç es farà al final de temporada, i espero que sigui positiu", ha comentat Klinsmann, centrat a esgotar les seves opcions a la Bundesliga: el seu equip és segon, a tres punts del líder, el Wolfsburg.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.