Cultura

Principi d'acord entre el Barça i TV3 en el conflicte d'Audiovisual Sport

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el F. C. Barcelona han arribat a un principi d'acord per desencallar el conflicte que mantenen des de fa mesos i que impedeix a TV3 transmetre els partits de futbol del Barça.

En un comunicat, la CCMA i el club blaugrana anuncien que "han avançat de manera significativa" les gestions per resoldre el conflicte generat entre les dues entitats arran del deute que Audiovisual Sport té amb el FC Barcelona, corresponen a la liquidació de la temporada 2007-2008 i que puja a 29 milions d'euros.

La Corporació s'ha compromès a "finalitzar en el termini de 15 dies, les gestions per resoldre" aquest conflicte, tot i que en el comunicat no s'especifica en què consisteixen els passos a seguir.

Segons la nota informativa, el FC Barcelona "com a mostra de bona voluntat", ha accedit que TV3 transmeti el partit que aquest dissabte jugarà el Barça contra el Recreativo de Huelva al Camp Nou. A més, Televisió de Catalunya també transmetrà aquest mateix vespre el partit de bàsquet entre el Regal Barça i el Tau Vitòria, des del Palau Blaugrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.