Cultura

TVC no acceptarà un acord amb el Barça "a qualsevol preu"

La directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Rosa Cullell, ha manifestat aquest divendres que lluitarà perquè es puguin veure els partits del Barça per TV3, però ha avisat que "no a qualsevol preu". "No per 29 milions d'euros", ha advertit. La polèmica sobre el contenciós entre Televisió de Catalunya i el FC Barcelona, que afecta les retransmissions dels partits de futbol, ha centrat part de la Comissió de Control de la CCMA. Aquest contenciós està pendent de resolució judicial i en aquests moments no hi ha sentència pel que fa al cas. Cullell, preguntada per aquest assumpte, ha apuntat que la situació està "una mica millor", però ha admès que "no està tot tancat".

"Continuem negociant amb la idea bàsica que s'ha de protegir els drets jurídics i econòmics de la Corporació i aconseguir que els espectadors de Catalunya puguin veure el Barça per TV3", ha indicat. Cullell ha insistit que és Audiovisual Sport (AVS) qui té el deute. "Ens hem posicionat des del primer dia i estem avançant per aconseguir un acord que puguem assumir", ha afegit.

Joana Ortega, de CiU, ha manifestat sobre aquest tema que "el futbol tenia un paper fonamental per recuperar el lideratge de la televisió i per ser competitiu". "El fet de no retransmetre el Barça afecta l'audiència i afecta la imatge de TV3, ja que tenim els drets però no els podem exercir i fem publicitat dels partits fins a l'últim minut tot i saber que no es donarà", ha criticat. "Una imatge una mica patètica", ha dit. Així mateix, ha declarat que TV3 apareix com "la deutora" dels 29 milions d'euros, deute que no és propi d'aquesta televisió, i ha assegurat que "en aquest moment estan baixant les audiències i no es fidelitza el públic". La diputada de CiU ha remarcat que "les coses no s'han fet prou bé".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MÚSIC

L’encanteri ‘pop’ de Lana del Rey triomfa al Primavera Sound

BARCELONA
COMUNICACIÓ

El lleidatà Lluís s’imposa per sorpresa en la final del concurs ‘Eufòria’

BARCELONA
Ester Boquera Diago
Directora de ‘Les publicacions de la Generalitat de Catalunya, 1931-1939

“La Generalitat republicana va editar quasi 90 títols a l’any”

Banyoles
art / música

Més de 40 artistes de diferents disciplines, al Wart Project 24

sant jordi desvalls
música

Joanjo Bosk reprèn la línia poètica amb ‘Cançó de repòs’, de Leveroni

figueres
Cultura

Margot Benacerraf, figura històrica del cinema veneçolà

música

El grup tarragoní Stromboli Jazz Band, en un festival de ‘dixieland’ a Portugal

tarragona
Cultura

La Patum Infantil omple de balls i salts la plaça de Sant Pere

Berga

L’Escola de Teatre La Diana estrena ‘Un Dios salvaje’ a El Canal

Salt