Cultura

L'emissió televisiva del Barça-Espanyol perilla a Catalunya per l'impagament de deutes pendents

La transmissió televisiva del partit de tornada dels quarts de final entre el Barça i l'Espanyol, programat per demà dijous a les 21:30, corre perill de no emetre's a Catalunya –i no pas a la resta de l'Estat a través de Tele 5–, ja que el conjunt barcelonista i TV3 encara no han resolt el pagament de 30 milions d'euros que els manté en disputa.

El litigi que manté enfrontats el Barça i TV3 pel pagament de 30 milions d'euros corresponents a la temporada passada segueix sense resoldre's, malgrat ambdues parts mostressin fa uns dies "bona voluntat" per arribar a un acord. Aquests 30 milions d'euros corresponen a la quantitat que va deixar de pagar Audiovisual Sport al Barça l'any passat.

Inicialment, Televisió de Catalunya té els drets per oferir el partit per a l'àmbit català, encara que la producció està a càrrec de Mediapro.

Tot apunta que la primera mesura de pressió perquè s'aboni la quantitat pendent resideix en impedir que la imatge de Mediapro arribi a TV3 aquest dijous i, per tant, el partit només sigui retransmès per a la resta de l'Estat.

L'AVUI.cat retransmetrà el derbi de la copa del rei 'minut a minut' a partir de les 21.30h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.