Cultura

TV3 manté l'emissió del Barça-Espanyol

Futbol

TV3 manté en la programació d'aquest dijous a la nit el partit de Copa del Rei entre el Barça i l'Espanyol. Televisió de Catalunya (TVC) recorda que qui gestiona els drets del partit és Mediapro i, segons explica en un comunicat, fins ara la productora no els ha enviat cap comunicació definitiva sobre la suspensió de l'emissió del derbi.

Aquest dimecres es van disparar les alarmes quan es va saber que l'emissió del partit d'aquesta nit perillava a Catalunya perquè el Barça reclama a TVC que pagui un deute de 29 milions d'euros, correponents als drets televisius de la temporada 2007-2008.

En aquest sentit, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha volgut remarcat avui que "l'únic contenciós obert amb el FC Barcelona és una demanda presentada pel club, primer contra Audiovisual Sport i després contra TVC", pel pagament d'aquests drets televisius. Amb tot, remarca que és Audiovisual Sport "el deutor del pagament" i que TVC actua com a "garant solidari".

TVC recorda que el contenciós està pendent de resolució judicial i que encara no hi ha sentència. La CCMA afirma en el comunicat que "manté obertes les converses" amb el Barça i que mostra  la "més absoluta disposició" per arribar a un acord que "sigui satisfactori per a totes dues parts".

D'aquesta manera s'espera que TVC intenti desencallar aquest conflicte fins al final per garantir l'emissió del partit per TV3.

Tele-5 té els drets d'emissió del partit per a fora de Catalunya, tot i que també transmet el partit de quarts de final a través de la TDT, fet que possibilitarà que els televidents catalans que disposin de televisió digital terrestre puguin veure l'encontre sense problemes i en obert.

L'AVUI.cat transmetrà el derbi de la Copa del Rei minut a minut a partir de les 21.30h.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.