Cultura

Encara no hi ha acord entre el Barça i TV3 sobre el pagament dels drets televisius del futbol

Comunicació

TV3 i el F.C. Barcelona han acostat posicions sobre el pagament dels drets televisius, però segueixen sense arribar a un acord sobre la reclamació del club que se li abonin 29 milions d'euros per part dels drets de la temporada 2007-2008.

La falta d'acord, segons un comunicat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), ha motivat que, malgrat que "la televisió catalana tingui els drets televisius del partit de lliga d'aquest dissabte entre el F.C. Barcelona i l'Espanyol", no el pugui emetre i els aficionats que vulguin seguir-lo per televisió hauran de veure'l per la Sexta.

La CCMA ha assegurat que en les negociacions que ha mantingut amb el club que presideix Joan Laporta s'ha aconseguit "acostar posicions", però no s'ha arribat a cap acord. Fonts de l'equip de futbol han ratificat aquesta falta d'acord i han indicat que la setmana que ve està previst nous contactes entre les parts.

Les discrepàncies, segons la televisió catalana, es mantenen perquè la CCMA, com a entitat pública, "no pot acceptar la solució econòmica que demana el F.C. Barcelona", però ha reiterat la seva voluntat de seguir les negociacions per trobar "una solució satisfactòria per a les dues parts i que preservi la correcta administració dels fons públics".

En el seu comunicat, la CCMA recorda que "l'únic contenciós obert amb el F.C. Barcelona és una demanda presentada pel club, primer contra Audiovisual Sport (AVS), i posteriorment contra TVC, per l'impagament d'una part dels drets televisius de la temporada de lliga 2007-2008".

Per a la CCMA, AVS és el deutor d'aquest pagament, que té un valor de 29 milions d'euros, mentre que la televisió catalana "n'és el garant solidari" i ha recordat que el contenciós està pendent de resolució judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.