Mongetada amb gust a successió

Avui se celebra la 13aMongetada d'Argentona amb Sánchez Llibre i Collet en primer terme

El president Daniel Sánchez Llibre i el vicepresident Joan Collet seran avui els protagonistes principals de la trobada de socis i seguidors de l'Espanyol a la tradicional mongetada d'Argentona. El procediment de successió del càrrec de president, pel que sona amb insistència Joan Collet, i la marxa ja decidida de Sánchez Llibre de la presidència marcaran la trobada. Collet és el candidat triat per Sánchez Llibre per agafar les regnes del club. Tot i així, Collet encara no ha decidit si acceptarà el càrrec.

La mongetada, famosa per la repercussió que van tenir unes paraules de Sánchez Llibre l'any 2002 –va dir que l'equip podia anar a la Champions–, començarà a les deu del matí al poliesportiu de la localitat maresmenca. En el decurs del dinar de germanor es lliurarà el setè Memorial Domingo Lladó i després es farà un col·loqui al qual assistiran els dos directius esmentats, així com Xabier Azkargorta, l'exjugador Manolo Serrano i els presentadors del programa Hat-trick de TV3 Raquel Mateos i David Balaguer. També hi serà l'humorista Pep Plaza, que imita diversos personatges del món del futbol al programa Cracòvia. L'equip femení també rebrà un homenatge després d'assolir fa uns dies la copa de la Reina a Saragossa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.