2a DIVISIÓ B

SABADELL

Joel marca i s'allibera amb el seu primer gol amb el Sabadell aquest curs

Tot i la derrota, el de Juneda es va sentir alleujat amb el primer gol

Feia set anys de l'última sequera igual, i diu que ara li toca a Fran

Els davanters viuen del gol, i Joel Álvarez no n'havia pogut fer cap en 25 jornades. «Quan comences les temporades, el més important és començar a marcar com abans millor; i un golejador, com abans tingui la sensació del gol és bàsic, en canvi, aquest any, a mesura que passaven les jornades m'anava creixent un pes a dins que em feia estar tens», reconeix un Joel alliberat després de marcar el seu primer gol en la lliga, encara que al final no servís al Sabadell per sumar cap punt, i assegura que el següent a fer-ho ha de ser el tercer davanter, Fran Arévalo. Joel admet que ho ha passat malament aquests mesos de sequera golejadora, i només recorda un any semblant, la seva primera temporada a Gavà (2002/03). Per això just després de fer el gol els companys van córrer cap a ell per fer una pinya: «Ells estan amb mi dia a dia i saben com ho portava i clar, es van alegrar molt», comenta el davanter de Juneda, que va dedicar el gol als seus pares, que sempre són a la Nova Creu Alta i han patit moltíssim per ell aquest curs. El tècnic David Pirri també es va alegrar molt pel gol del seu davanter: «Me n'alegro per Joel, perquè a més d'un gran jugador és una gran persona i s'ho mereix.»

Arnal.

Joel també explica que li va saber molt greu sentir com l'afició del Sabadell xiulava Arnal fa quinze dies, mentre ell estava a la grada fora de la convocatòria. «Sé que a Arnal l'està afectant, perquè ens afecta a tots. Ell fa molt bé la feina que li diu el mister, però potser és una feina que no es veu tant», diu.


«Tenia moltes ganes de marcar per mi i per molta gent; vaig sentir una emoció molt forta»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.