2a DIVISIÓ B

El lleida empatat a 0 a Oriola en una partit molt avorrit

El Lleida va demostrar quin equip s'hi jugava més en el partit d'ahir, ja que l'Oriola, ja salvat, ara fa mesos que no cobra i no hi va posar ganes. Malgrat les diverses intencions amb què encaraven el duel, el partit va ser molt avorrit en general, i només en els instants finals els lleidatans van accelerar una mica, tot i que no van arribar a inquietar el porter rival Ricardo. El marcador no es va moure, tot i que Sellarés va enviar una pilota al pal quan portaven 13 minuts de joc, en la que va ser l'única ocasió real de gol per als blaus.

Al final, el punt obtingut pels d'Emili Vicente (10 dels últims 12 en joc), encara que al final del partit va semblar poca cosa, tindrà un gran valor al final de la lliga.

ORIOLA
0
LLEIDA
0
ORIOLA:
Ricardo, Ballester, Benja, Carmelo, Quintana, Samu, Rayo, Cervera, Francisco (Karanka, 66'), Txopi (Fleki, 81) i Javi Vicente (Lobera, 68').
LLEIDA:
Eduardo, Galiano, Pau Bosch, Jerson Bosch, Dani Marín (Massana, 81'), Marc Sellarés, Jonan, Ibai (David Jiménez 55'), Xavi Jiménez (Cheli, 81') i Miki.
ÀRBITRE:
Pino Blanco.
T.G.:
Als locals Benja Samu, Cervera, Txopi, Fleki i Karanka, i als locals Jerson Bosch, Jaume i Sellarés.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.