FUTBOL

1a REGIONAL

TORREDEMBARRA 4 - L'H. DE L'INFANT 2

Va ser un partit gairebé plàcid pel Torredembarra, que va arribar al descans amb un clar 3-0 aprofitant un nombre d'ocasions que no havien tingut des de feia sis jornades. Per la seva banda, els visitants no van crear ocasions a la primera part. En el segon temps, els locals van tenir una petita relaxació, la qual va aprofitar l'Hospitalet per fer els seus dos gols, però va ser un miratge; el Torredembarra va tornar a tocar i a triangular per tornar a reprendre el ritme que havia tingut a la primera part, encara que ja no va fer més gols. / OMAR
TORREDEMBARRA:
Ambrós, Rubén, David (Cristian), Vidal, Pepo, Vicente, Rojo (Grau), Carlitos, Arturo (Mercadé) i Moya.
L'HOSPITALET DE L'INFANT:
Oscar, Josep, Elvis, Pito (Javi), Guillén, Brigi, Quique, Nando, Carlos, Aitor (Jefri) i Edu (André).
1-0 (5') Pepo. 2-0 (18') Rojo. 3-0 (35') Moya. 4-0 (61') Pepo. 4-1 (65') Brrigi. 4-2 (85') Elvis.