Futbol català

El rival

Pólvora revisada

El francès Jéremy Perbet, fitxat al mercat d'hivern, ha fet 8 gols en tres mesos

L'exjugador del Badalona Gerard Moreno ha guanyat pes en un equip que va recuperar Jonathan Pereira i va prescindir de Cavenaghi i Pandiani

Fernando Cavenaghi i Walter Pandiani, dos jugadors experimentats i amb currículum formaven bona part de l'aposta ofensiva del Vila-real després del dramàtic descens a segona A. Cap dels dos va arribar més enllà del mercat d'hivern. L'argentí, que havia jugat força (1.151 minuts i quatre gols), va trobar sortida al Pachuca mexicà. I l'uruguaià, autor de dos gols a la Plana, ha acabat a segona B, a l'Atlètic Balears. El seu rendiment no va convèncer gens el Vila-real, que no va tenir cap mania a renovar la pólvora, res a veure amb la que va visitar Montilivi al desembre.

Un dels nouvinguts amb més encert és Jéremy Perbet, un jugador francès de 28 anys a la segona divisió del seu país i a Bèlgica. Autor de 23 gols la temporada passada al RAEC Mons (primera belga). Al gener, el Vila-real va aconseguir-ne la cessió amb opció de compra. Va tenir un debut rodó amb dos gols contra el Ponferradina, el 10 de febrer, i en tres mesos acumula vuit dianes.

Perbet s'ha consolidat en l'onze i ha tingut diverses parelles d'atac. Un és Gerard Moreno, un jugador nascut fa 21 anys a Santa Perpètua de Mogoda, que va fitxar pel Vila-real després de marcar 41 gols en lliga estatal juvenil amb el Badalona. Va començar aquesta temporada al filial, però ja acumula dotze partits i tres gols a segona A.

Un altre reforç per a l'atac de Marcelino García Toral va ser Jonathan Pereira, que va tenir una sortida polèmica del Betis per tornar a El Madrigal. En setze partits, el gallec ha fet cinc gols. També té perfil ofensiu, tot i que, des de la banda, Javier Aquino, una jove promesa mexicana que va arribar al gener a la Plana. El màxim golejador, però, continua sent el nigerià Uche, autor d'onze gols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.