Futbol català

La lliga dels rècords

Sostre. El Girona tanca la fase regular amb el màxim nombre de punts i gols a 2a A, amb molta diferència

L'al·licient d'acabar la lliga com a millor conjunt local de tota la categoria es va frustrar, perquè l'Elx va guanyar contra el Guadalajara (3-1) i va assolir els 50 punts, dos més que el Girona. Els números dels gironins, però, són prou explícits i significatius de la seva gran temporada. Tant en nombre de punts com de gols, el conjunt de Rubi ha assolit tots els rècords des que el club es va instal·lar a segona A, l'estiu del 2008.

El Girona ha tancat la lliga regular amb 71 punts, 14 més que el seu anterior sostre, el de la temporada 2010/11, en què l'equip de Raül Agné va arribar a somiar en el play-off. El curs passat, amb un equip semblant a l'actual, l'equip va acabar fent 49 punts (gràcies a una reacció final espectacular), que són 22 menys dels que ha obtingut ara. El primer any també n'havia fet 49, i el segon, 52.

L'altre rècord cridaner és el de gols a favor. L'equip n'ha acumulat 74 –només l'han superat els filials del Madrid i el Barça–, 16 més que els que havia marcat en les dues temporades anteriors.

SEGON MILLOR LOCAL

L'equip de ‘Rubi' tanca la lliga amb 48 punts a casa, dos menys que l'Elx, el campió
Són 22 punts més que el curs passat i 14 més que l'anterior, que era el sostre fins ara


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.