Futbol català

“No sé si viurem un altre any tan màgic”

Joan F. Ferrer ‘Rubi' Entrenador del Girona

Com tot l'estadi, la banqueta del Girona viu amb intensitat partits com el d'ahir, i és difícil contenir les emocions. Cada gol, especialment el tercer, que deixava la feina feta, provocava abraçades, crits i fins i tot caigudes a terra. Rubi, però, mirava de mantenir la calma. I també va mirar de transmetre'n a la sala de premsa, tot i que hi va haver diverses preguntes en clau de primera divisió.

“Com he vist els jugadors? Fantàstics. Venir a un partit de promoció i situar-se 3-0..., no sé què dir. Estic molt content.” Rubi tenia molt clar quines instruccions havia de donar als seus jugadors: “Els he dit que havíem de pensar de fer un partit com els de casa aquest any. Era un bon moment per intentar-ho, perquè penso que arribem a aquesta recta final bé, malgrat que hi ha alguns jugadors en pinces, més per molèsties que per condició física.” El maresmenc tenia molt d'interès a trobar la manera de fer mal al davant a l'Alcorcón, i l'equip va saber aplicar-ho. “Hem treballat molt per quedar davant del porter. L'únic que em preocupava era encertar en la rematada.” Es van perdonar alguns gols, però n'hi va haver tres i la situació molt controlada. “A mi l'Alcorcón m 'ha agradat. En la segona part, ens ha fet endarrerir i ho ha intentat fins al final, amb molta mobilitat. Però hem llegit molt bé com crear-los perill. S'han trobat un Girona molt seriós.” Rubi va valorar el treball de Becerra i el paper de Jandro, que va reaparèixer i va mostrar la seva classe: “L'he vist molt bé. L'he felicitat perquè no només ha estat bé amb la pilota, sinó que s'ha fet un fart d'ajudar al mig del camp. Estic molt content per ell, perquè ho porta a la sang i necessitava jugar.”

Amb una afició que va vibrar de valent, Rubi va acabar amb sensacions magnífiques. “Avui hem disfrutat, però són molts els partits en què ho hem fet. No sé si viurem mai més un any tan màgic. Pels que hem viscut les dues cares del futbol, val la pena gaudir-ne cada minut. Sabem que això no és normal.”

Amb la final contra l'Almeria demà passat, era obligat que Rubi en comencés a parlar. “Venjança? No. Ells són esportistes com nosaltres, i no va passar res entre els jugadors.” Va assegurar que no li desagrada tenir la tornada a fora: “Amb l'Alcorcón no era interessant, però a Almeria ja ho vam fer molt bé, i podem anar allà i jugar bé a futbol. També som perillosos al contraatac.” Rubi dubta que es decideixi res demà passat a Montilivi. L'Almeria va jugar pròrroga ahir, cosa que els pot condicionar. “Nosaltres tenim diversos homes tocats i la cosa està complicada, i suposo, sense desitjar res dolent al rival, que ells també tindran els seus problemes. Arribem molt justos tots. Seran el 45è i el 46è partit.” I a l'afició li demana per dimecres el mateix que va veure ahir. “Que ens animin igual. Aplaudien fins i tot els rebuigs que fèiem.”

LA CLAU

“Hem llegit molt bé com crear-los perill. Només em preocupava no tenir encert en la rematada”

TORNADA A FORA

“A Almeria ja ho vam fer molt bé i podem anar-hi i jugar bé, i també al contraatac. No em desagrada”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.