Futbol català

“Estem molt convençuts”

Joan F. Ferrer ‘Rubi' Entrenador del Girona

Arribats a l'eliminatòria definitiva, a la final cap a primera divisió, el discurs del vestidor del Girona vessa optimisme. Els jugadors no se n'amaguen, i Rubi s'hi va agafar ahir, amb uns quants missatges carregats de positivisme. “Parlem amb els jugadors i no els ho treus del cap. Volem pujar i volem pujar. Són ells els que et transmeten que, ja que som en aquesta situació, la volem aprofitar. I prefereixo arribar-hi convençut que amb dubtes. Estem molt convençuts que ho podem aconseguir. La volem fer molt grossa.”

L'Almeria ha quedat per sobre en la classificació i és l'únic equip que ha fet el sis punts en la lliga contra el Girona, però Rubi veu equilibrada l'eliminatòria: “En aquest punt, és al 50%. L'Almeria és un gran equip, però el Girona pot estar a la seva altura i competir-hi de tu a tu”.

A diferència de la primera eliminatòria, el Girona té l'anada a casa. “El 2-0 seria ideal, però hem de mirar de guanyar sense tornar-nos bojos. Perquè és molt important no rebre gols. Si l'Almeria no marca, tots els resultats són bons”, va explicar el maresmenc, que no creu que l'eufòria de l'afició confongui l'equip: “La nostra tasca és posar-hi serenor, perquè cinc minuts dolents et poden castigar massa, però veig l'equip molt madur. A mi em preocupa que es tornin a sentir bé, a gust.”

Rubi agraeix no haver hagut de viatjar a Las Palmas entre setmana. “I l'Almeria, el millor a fora, tampoc és tan fort a casa. Els podem fer mal allà.” Respecte al sistema de competició, Rubi va dir que firmaria tenir més jornades de lliga entre setmana i no condensar tant la fase d'ascens: “Es veuria més futbol a les eliminatòries si els jugadors hi arribessin més descarregats. El 30 de maig hauria d'estar tot fet.”

AMB OPTIMISME

“Volem pujar. No ho treus del cap dels jugadors, i hi estic d'acord. Val més això que dubtes”

EL SISTEMA

“Es veuria més futbol en les eliminatòries si els jugadors arribessin més descarregats”

L'ELIMINATÒRIA

“En aquest punt, és al 50%. L'Almeria és un gran equip, però podem estar a la seva altura”

EL PARTIT D'AVUI

“Hem de mirar de guanyar sense tornar-nos bojos. Si l'Almeria no marca, tot resultat és bo”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.