Futbol català

“Intentarem sortir vius del primer partit”

Xabi Gracia Tècnic de l'Almeria

El tècnic de l'Almeria, Xabi Gracia, afronta esperançat aquesta última eliminatòria per pujar a primera, encara que preveu un creuament igualat contra el Girona, “un bon equip que ens ha posat en moltes dificultats tot i guanyar-los en els dos partits de lliga”. “No em plantejo no aconseguir l'objectiu”, va dir Gracia, que no veu com un problema començar com a favorits: “No entenc que ens vulguin fer suportar més pressió pel fet de ser favorits o un equip fet per pujar.”

El tècnic navarrès no va voler donar la convocatòria del seu equip, una decisió que ve donada per l'anterior eliminatòria contra el Las Palmas: “No donaré la convocatòria perquè la setmana passada, per assabentar-nos de certa informació del rival, el club no va facilitar informació als mitjans. No vull ser el més llest, però tampoc el més ximple”. Pel que fa al partit d'avui a Montilivi, Gracia té clar quin és l'objectiu: “Volem fer gols i obtenir un bon resultat, intentarem sortir vius del primer partit.”

SENSE PISTES

Gracia no va donar la convocatòria. “No vull ser el més llest, però tampoc el més ximple”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.