Futbol català

I els rivals no es cansen?

Contrast. L'Almeria, com l'Alcorcón, ha jugat amb el mateix onze els tres partits de la promoció d'ascens. El Girona, sempre amb lesionats, ha anat fent canvis i quinze homes han jugat d'inici

En cada partit de la promoció, el Girona ha fet entre dos i tres canvis respecte a l'anterior. A Rubi sempre li ha agradat remoure l'equip, sobretot a les mitges puntes, però també ha estat molt condicionat per les lesions i les molèsties físiques arrossegades. La temporada s'està fent llarga i tothom arriba al final amb les forces limitades. També els rivals, teòricament, però el cas és que els gironins s'estan trobant equips que fan poquíssims retocs. Pepe Bordalás va repetir amb l'Alcorcón el mateix onze –que ja havia jugat l'últim partit de lliga contra el Sabadell– i Xabi Gracia fa el mateix. De forma accentuada, perquè els onze jugadors que han estat titulars en els tres partits de promoció (en vuit dies) de l'Almeria acumulen més de 200 minuts, i només hi ha tres jugadors més amb una participació molt més pobra. A més, són els onze fixos durant tota la temporada d'un equip amb l'alineació molt definida i amb molta diferència entre els habituals i els suplents. Ho acabaran pagant?

El Girona ha utilitzat durant la promoció divuit jugadors diferents, quatre més que l'Almeria. A més, són quinze els homes que han jugat d'inici com a mínim en un partit. I Ion Vélez, un dels tres que han jugat però mai d'inici, supera el centenar de minuts, cosa que no poden dir ni Jonathan, ni Mejía ni Carlos Calvo, els suplents de l'Almeria amb participació.

A més del porter Isaac Becerra, el Girona té quatre jugadors que no s'han perdut ni un minut de la promoció. Un d'ells, Juanlu, va jugar també l'últim partit de lliga, contra el Madrid B. L'Almeria en té sis, tenint en compte que Aleix Vidal només s'ha perdut un minut i Soriano, 21.

EL GIRONA
18 jugadors utilitzats (*):
ISAAC BECERRA
270 minuts CHUS HERRERO
270 MARCOS TÉBAR
270 LUSO
270 JUANLU
270 DAVID GARCIA
262 JOSE
250 FELIPE
244 GERARD BORDAS
180 MOISÉS HURTADO
135 RICHY
135 JOFRE
94 JANDRO
90 ACUÑA
45 TONI MORAL
37
Ion Vélez
104 Eloi Amagat
20 Txiki
8
(*) En majúscules, els 15 jugadors que han estat titulars
L'ALMERIA
14 jugadors utilitzats (*):
ESTEBAN
270 CHRISTIAN
270 TRUJILLO
270 PELLERANO
270 GUNINO
270 VERZA
270 ALEIX VIDAL
269 SORIANO
249 IAGO FALQUÉ
235 CORONA
228 CHARLES
220
Jonathan
69 Álvaro Mejía
42 Carlos Calvo
38
(*) En majúscules, els 11 jugadors que han estat titulars
Tot l'equip titular de l'Almeria ha acumulat més de 200 minuts en una setmana

Baixes abans i durant els duels

El Girona ha acumulat uns quants contratemps en forma de lesió durant la promoció. A més dels lesionats de llarga durada (Benja i Garmendia), va afrontar el primer partit, a Alcorcón, sense Acuña, Migue ni Kitoko. A més, Toni Moral va demanar el canvi en el minut 37, i David Garcia, en el 82. En la tornada, Toni Moral i Migue eren baixa d'entrada. Acuña va durar 12 minuts al camp i Moisés Hurtado, mitja part. David Garcia i Juanlu –amb els canvis exhaurits– van acabar amb molèsties. I dimecres passat, Migue i Toni Moral continuaven fora de combat, i la pitjor notícia va ser que tampoc no va poder entrar ni en la llista Jandro, titular tres dies abans. Moisés, que arrossegava molèsties, es va quedar a la banqueta, on també va començar Acuña, a qui Rubi va fer entrar en la segona part.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.