El Badalona torna a caure en la trampa del Collao d'Alcoi i perd per 1-0

Ja són sis derrotes en les últimes sis visites –sis temporades seguides– del Badalona al Collao, i cinc, a més, sense marcar cap gol. Ahir, els de Manolo González, molt tocats pels mals resultats, van ser superats per l'Alcoià, tot i que el gol va arribar a les acaballes. La primera meitat va ser més equilibrada, però les ocasions més clares van ser dels locals. Una passada de la mort de Víctor que Ferrón no va poder rematar (27') va ser l'únic bagatge ofensiu dels escapulats. Després de la represa, l'assetjament dels de Paco López va ser total fins al gol de Pau Franch (82'). Només en aquests últims minuts, el Badalona es va poder apropar amb cert perill a Maestro, però no va passar d'això. La setmana serà complicada a Badalona, ja que el partit contra l'Sporting Maonès l'han de guanyar com sigui.
ALCOIÀ
1
BADALONA
0
ALCOIÀ:
Maestro, Carpio, Fernando Martín, Joan Castillo, Jonathan, Ufarte, Berna (Diego Jiménez, 69'), Xavi Molina, Luis Gil (Jara, 90'), Pau Franch i Víctor Curto (Adrià Granell, 60').
BADALONA:
Rubén, Óscar Ramírez, Cámara, Igotz, Larios, Ferrón (Blanco, 46'), Xavi Muñoz, Iván Mateo, Rubén Casado (Xavi Molist, 82'), Víctor (David López, 74') i David Prats.
GOLS:
1-0 (82') Pau Franch.
ÀRBITRE:
Benjumea Álvarez.
T.G.:
Als locals Xavi Molina, Jonathan i Víctor Curto; i als visitants Xavi Muñoz i Larios.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.