Motor

Stoner no es relaxa

L'australià aconsegueix la primera posició en els entrenaments oficials dues setmanes després de coronar-se com a campió de MotoGP

Michele Pirro i Danny Webb sortiran primers a Moto 2 i a 125 cc, respectivamet

L'australià Casey Stoner (Honda) ha estat aquest dissabte l'únic “clàssic” en la primera posició de la graella de sortida per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana de MotoGP, mentre que l'italià Michele Pirro (Moriwaki) i el britànic Danny Webb (Mahindra) ho han estat en les seves respectives categories.

El ja campió de l'actual temporada de MotoGP Stoner no només ha aconseguit la pole per a la cursa de demà, sinó que a més ho a fet amb suficiència. El català Dani Pedrosa (Honda) és el qui més se li ha apropat, però tot i així s'ha quedat a més d'un segon, seguit del nord-americà Ben Spies (Yamaha).

Una absència destacada de la jornada ha estat la de Jorge Lorenzo (Yamaha), lesionat a la mà.

A Moto2, l'italià Michele Pirro (Moriwaki) ha aconseguit el millor temps dels entrenaments i la seva primera millor classificació d'aquest tipus, en una sessió marcada per la pluja.

En la categoria de 125 cc, el britànic Danny Webb i la marca Mahindra han fet història a l'aconseguir la primera i última millor classificació de la seva carrera esportiva, ja que l'escuderia índia serà una de les involucrades en la nova categoria de Moto3 l'any que ve.

Homenatge a Simoncelli

Per altra banda, l'organització del mundial ha confirmat que el nord-americà Kevin Schwantz, campió del mon el 1993, serà l'encarregat de pilotar l'Honda RC 212V del traspassat Marco Simoncelli, en una volta d'homenatge que els pilots de totes les categories li retran aquest diumenge al circuit de Xest.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.