HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

L'Igualada encaixa una derrota inesperada

El Proinosa Igualada va encaixar una derrota totalment inesperada a només 17 segons de la fi. Els igualadins, tot i que no van fer un gran partit, sempre van anar al davant en el marcador i dominaven l'Alcoi per 5-3 a quatre minuts del final. Els homes de Joan Carles es van deixar escapar tres importants punts que els complica la posició en la classificació. Després del 5-5, a tres minuts de l'acabament del partit, els igualadins van disposar d'una falta directa i d'un penal per tornar-se a situar al davant en el marcador, però van ser incapaços de marcar.

PROINOSA IGUALADA
5
ENRILE PAS ALCOI
6
PROINOSA IGUALADA:
Balagué, Formatjé, Navarro, Edu Fernández i Baliu –equip inicial–; Creus i Torner.
ENRILE PAS ALCOI:
Navero, Maggio, Diogo La, Rodero i Santiago –equip inicial–; Cañelles, Illa i Sáez.
1-0 (8') Navarro. 2-0 (11') Edu Fernández, de penal. 2-1 (23') Cañelles. 3-1 (26') Navarro, de falta directa. 3-2 (36') Sáez. 4-2 (40') Edu Fernández. 4-3 (43') Diogo La. 5-3 (45') Formatjé. 5-4 (46') Rodero. 5-5 (47') Diogo La, de falta directa. 5-6 (50') Diogo La.