Opinió

Baixar-se pel·lícules pagant

No defensarem la gratuïtat de tot allò que es penja a internet. Per ara, ningú no paga per veure els nostres continguts a la xarxa i bé volem cobrar a fi de mes. En tot cas, el dia que decidim que passin per caixa per llegir els diaris digitals ho tindrem molt fàcil, exigirem un pagament per poder accedir-hi i llestos. Que vostès optin per desembutxacar per entrar-hi o no són figues d'un altre paner. En tot cas, sabran què han de fer per seguir-nos en aquest suport que és el futur fins que el futur ens en porti un altre.

No ho tindran pas tan fàcil amb altres continguts que circulen per aquest inframón que embolcalla les nostres vides. Per un d'aquells atacs de modernor tardana que de tant en tant ens envaeixen, hem intentat descarregar-nos pel·lícules relativament recents. És increïble, hi són totes, fins i tot algunes que encara estan per estrenar. Però alerta, has begut oli si vols trobar algun web amb garanties que et permeti baixar-te la pel·lícula pagant (ja no direm de manera legal) per assegurar-te una qualitat acceptable i estalviar-te de driblar quaranta pantalles amb ofertes, diguem-ne, extravagants. Algun web de cinema independent o amb obres més antigues sembla ben muntat. El cinema de circuit més nou i comercial... un desert, res fàcil ni articulat. Es nota qui va gras i qui s'ha de buscar la vida. I després es queixen de les còpies il·legals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.