Al Pla de l'Estany ja voten

Una vintena d'alcaldes i exalcaldes (tots, de CiU o ERC) dels onze municipis del Pla de l'Estany van fer visible el seu suport a la consulta per l'autodeterminació anant plegats a dipositar el vot anticipat ahir a Banyoles. Entre els que van participar en aquest acte ple de simbolisme hi havia l'alcalde Banyoles, Miquel Noguer, i el de Palol de Revardit i president del Consell Comarcal, Jordi Xargay El gest es va fer en el primer dia dels tres que s'han programat per poder dipositar el vot anticipat al Pla de l'Estany (ahir, avui i demà), bé de manera presencial als locals del Foment de la Sardana de Banyoles, o bé concertant-lo a través d'un telèfon de la plataforma Pla de l'Estany per l'Autodeterminació (600 709 265). Ahir va passar molta gent a votar al Foment, gràcies, en part, al fet que era el dia del mercat setmanal i el centre de Banyoles estava ple. Aquesta mesa del Foment és una de les sis que hi haurà instal·lades a la ciutat de l'Estany diumenge, repartides pels barris. Els portaveus dels organitzadors van aprofitar l'acte per recalcar la bona resposta que està tenint la iniciativa, a la qual s'han adherit una vintena d'entitats i unes 500 persones a títol individual. Aquesta comarca és l'única en què la consulta es farà a tots els municipis i on tots els ajuntaments han aprovat la moció de suport a la iniciativa. També és l'únic lloc en què el Consell Comarcal ha aprovar el text.

D'altra banda, els últims dies un grup de desconeguts ha fet malbé pancartes i cartells al·lusius a la consulta i han fet pintades de signe feixista en diferents punts de la comarca, entre els quals hi ha l'entrada de la seu d'ERC i les JERC de Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.