La coordinadora de les consultes del 13-D informarà de l'obertura dels col·legis des de Roses

És el municipi gironí amb més electors, amb 16.075 veïns

La comissió nacional organitzadora de la consulta per la independència de Catalunya ha anunciat que farà una primera valoració de la jornada electoral de diumenge des de Roses, com a municipi més gran que celebra la consulta a les comarques gironines. Concretament, s'informarà a les deu del matí de l'obertura dels col·legis electorals arreu de Catalunya. També hi haurà observadors internacionals que participaran en el control del procés electoral.

La plataforma Roses Decideix, de la qual formen part un centenar de persones, 60 de les quals treballen més activament, i més d'una trentena d'entitats, ha organitzat fins ara dos actes de campanya electoral i ha repartit més de sis mil díptics informatius per la població. També s'han penjat cartells divulgatius sobre el dret a decidir, editats en diversos idiomes, per informar la població immigrada, que en aquesta jornada electoral podrà emetre el seu vot.

La plataforma Roses Decideix fa una crida perquè tothom participi en la votació. També ho ha fet la formació política ERC, que fa una crida especial a la població nouvinguda i als joves més grans de setze anys, que també poden votar en la consulta de diumenge.

Vots anticipats

L'entitat va optar per permetre el vot anticipat a la població i durant la setmana passada va recollir al voltant d'una vintena de vots. Durant aquesta setmana encara es pot votar anticipadament divendres. Pel que fa a diumenge, el dia de la consulta, els electors podran passar pel local de la Societat de la Unió Fraternal (SUF), a la riera Ginjolers, entre les nou del matí i les vuit del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GUERRA A GAZA

Israel anuncia la recuperació del cos d’un altre ostatge a la Franja

BARCELONA
MEDITERRANI

Desapareguts 23 migrants que havien salpat de Tunísia cap a Itàlia

BARCELONA
política

Lluís Llach, el més votat a les eleccions del secretariat de l’ANC

barcelona
CAUCAS

La presidenta de Geòrgia veta la polèmica llei sobre agents estrangers

BARCELONA
Memòria democràtica

Experts internacionals debaten sobre el turisme de memòria a Corbera d’Ebre

Barcelona
política

Junts demana repetir el vot exterior per “greus irregularitats”

barcelona
política

Sánchez i Illa treuen pit pels resultats del 12-M

barcelona
GUERRA A GAZA

Més d’una vuitantena de morts en nous atacs a la Franja

BARCELONA
ESLOVÀQUIA

El jutge allarga la presó preventiva a l’agressor del primer ministre Fico

BARCELONA