Dimiteix el regidor de Comerç i Turisme de Subirats, el republicà Xavier Muñoz

El regidor de Comerç i Turisme de Subirats, Xavier Muñoz, presentarà avui la seva renúncia al càrrec al ple de Subirats. Muñoz, que serà substituït per Carme Ribas, fa deu anys que ocupa la plaça de regidor a l'Ajuntament d'aquest municipi. Segons va explicar ahir el president comarcal, Jesús Salius, Muñoz plega perquè en aquest moment se li ha fet impossible combinar la tasca a l'Ajuntament amb la seva feina. De fet, a principi de mandat Muñóz ja havia expressat la seva voluntat de plegar del càrrec després de tants anys de dedicació i perquè es produeix la coincidència que, en aquest moment, ja no viu al municipi.

Salius assegura que després que el govern de Subirats ha aprovat el pressupost i el nou pla d'ordenació urbana per unanimitat, malgrat estar en minoria, fa pensar que no hi ha cap escletxa en la solidesa del govern local. Salius creu que si hi hagués qualsevol petit problema al si del govern l'oposició l'aprofitaria per aprofundir la tasca de desgast. I recorda que el grup de Soler ha aconseguit unanimitat en els processos importants, malgrat que un dels seus regidors –Llorenç Romero– va plegar per anar al grup mixt.

Carme Riba va ocupar el lloc número 8 de la llista d'ERC a les eleccions municipals. Es va presentar a la llista d'Antoni Soler com a representant del nucli de Ca l'Avi per al partit republicà. Riba assumirà la seva plaça com a regidora en el proper ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.