L'oposició arremet contra la contractació d'un nou assessor per a Carlos Fabra

El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, compta amb vora quaranta assessors amb sous que sumen més d'un milió d'euros

El secretari general del PSPV a Castelló, i portaveu socialista en la Diputació de Castelló, Francisco Colomer, ha qualificat hui d'«abús» la decisió del president de la corporació provincial, Carlos Fabra, de contractar un altre assessor, un regidor del PP de Borriana, que tindrà un sou de 46.000 euros més el que cobra del seu ajuntament. «Pot acabar cobrant més de 64.000 euros, en una demarcació que encapçala el creixement de l'atur amb 64.000 aturats», ha criticat Colomer tot afegint que «l'únic pla d'ocupació que aplica el PP a Castelló és el col·locòdrom de Fabra».

Colomer ha recordat que el president de la Diputació compta amb «vora quaranta assessors que estan costant a les arques públiques vora dos milions d'euros» i ha demanat a Fabra que «deixe de riure's dels ciutadans de Castelló i de prendre's la Diputació com si fóra el seu mas». A més, ha recalcat que la reducció d'assessors que preveu el pressupost de la Diputació, «només s'ha aplicat a l'oposició».

Marina Albiol, diputada d'EU a les Corts, també s'ha pronunciat en termes similars. Ha dit que es tracta d'una «burla» als ciutadans, especialment en l'actual context de crisi econòmica, i ha lamentat que la Diputació, en mans de Fabra, «s'ha convertit en una empresa de contractació per favors polítics».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.