Política

Tamara Carrasco defensa la importància de la “desobediència col·lectiva”

L’activista del CDR investigada per l’Audiència Nacional anima a replicar amb accions al carrer a la repressió i la censura

Denuncia que “la dissidència està clarament castigada a Espanya”

Tamara Carrasco ha defensat aquest dimecres la importància de la “desobediència col·lectiva” per respondre als diversos casos judicials en què s’investiguen persones relacionades amb el procés sobiranista o a artistes pel contingut de les seves obres.

En un acte públic de la campanya Demà pots ser tu, l’activista del Comitè de Defensa de la República (CDR) veïna de Viladecans investigada per l’Audiència Nacional (AN) espanyola ha fet una crida a “rebentar el sistema fent desobediència al carrer”. Així, ha animat la ciutadania a tallar carreteres o escriure cançons crítiques amb la monarquia.

L’activista ha convidat a replicar d’aquesta manera, per exemple, la causa judicial oberta contra ella i contra un altre veí d’Esplugues de Llobregat, i també per rebatre la sentència contra el raper Valtònyc.

En relació amb aquestes causes, Carrasco ha afirmat que “la dissidència està clarament castigada a Espanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia