Política

Claudio Grande

Candidat d'Alternativa Per Llançà

“Volem dotar de serveis tots els col·lectius de gent”

El candidat va néixer a Llançà el 1965. Electricista de professió, torna a ser el cap de llista d’APL. Va formar part del govern municipal els dos primers anys de legislatura, fins que es va trencar el pacte.

A Llançà, APL es va presentar per primera vegada a unes eleccions el 2015. Hi va obtenir un regidor.

Com valoreu els quatre anys que ha viscut el municipi?
Després de tants d’anys de majoria convergent, vam aconseguir trencar-la gràcies a un pacte a tres, juntament amb ERC i el PSC. Des del govern es va poder treballar força lliurement, fins que el partit socialista es va desmarcar. Un cop a l’oposició estàs molt limitat i no pots decidir gaire.
Quin va ser el motiu de la ruptura del pacte ERC-PSC-APL?
L’excusa que va posar el partit socialista va ser que ERC no els deixaven treballar. Personalment, crec que el pacte d’ERC amb el PDeCAT ja estava signat des de feia temps. Aquests darrers dos anys i mig han estat iguals als darrers 38. No han fet res i els últims mesos han volgut fer veure que fan alguna cosa.
Com preveu que seran les eleccions municipals per APL?
Tenim molt bones expectatives i tenim esperança de pujar força quant a vots. Per ser la primera vegada que ens presentàvem, obtenir un regidor està molt bé.
Quina és la vostra prioritat pels pròxims quatre anys?
El nostre treball es basa en tres grans blocs: urbanisme, serveis i, finalment, comerç, turisme i promoció econòmica. Respecte a l’estructura de Llançà, cal modernitzar els carrers, les voreres i també la seva il·luminació. D’una altra banda, no ens volem oblidar de dotar de serveis els diferents col·lectius de gent, tant la jove com la que no ho és tant.
Què en penseu de les queixes de la policia municipal?
És veritat que tenen mancances, però no podem saber fins a quin punt, perquè no som al govern. Nosaltres tenim molt clar que s’ha de treballar com sigui per la seguretat dels veïns, i donant a la policia les eines necessàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia