Política

Narcís Palahí

Candidat de PSC Independents, a Santa Cristina d'Aro

“Una de les grans prioritats és acabar la revisió del POUM”

Fill de Santa Cristina d’Aro, té quaranta-quatre anys i afronta aquest maig les seves segones eleccions. Aquest mandat ha estat 3r tinent d’alcalde del govern de coalició format per ERC, GDC i el seu grup.

El grup que encapçala va obtenir dos regidors el 2015. Dins el govern han portat àrees com ara Urbanisme i activitats i la brigada.

Què han pogut fer aquests quatre anys dins del govern?
Molta feina! A Urbanisme hem agilitat la tramitació, que era un desgavell, a més d’actualitzar el tema on line. Amb la brigada s’han gestionat millor els recursos tenint en compte que la dimensió geogràfica del municipi és immensa. I ara estem embolicats en la revisió del POUM.
Com valora el pacte de govern amb ERC i Guanyem des del Carrer (GdC)?
Ha estat satisfactori. Darrerament, des que en Xevi Sala (ERC) ha anunciat que no continuaria, l’ambient polític s’ha enrarit, però la nostra obligació és continuar treballant.
Parlant del POUM, en quin punt està la revisió?
Ara mateix estem pendents del pla director que afecta els municipis costaners, amb fortes restriccions. Hem de compaginar el que diu el pla amb la revisió que estem fent. Anem avançant, però, en tot el que no afecta el pla director.
SOS Costa Brava els va acusar de preveure un creixement desproporcionat.
Sí. Ens va sobtar, perquè precisament la revisió que fem vol reduir el sòl urbanitzable que estava previst a l’antic POUM.
Renoven gaire la llista electoral de cara a les eleccions?
La llista la presentarem properament, però puc avançar que la renovem bastant. Incorporem gent jove, dones joves amb empenta. Hem de deixar avançar la gent jove perquè són els que hauran d’estirar el carro.
Quines prioritats es marquen per als propers quatre anys?
Li diria que hem d’acabar coses que estan a mitges. Una de les grans prioritats és acabar la revisió del POUM. També tirar endavant la zona industrial una vegada per totes i tirar endavant el projecte de la biblioteca. En podríem dir moltes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.