Política

Sánchez confirma que participarà a un únic debat electoral amb Casado, Rivera, Iglesias i Abascal

Es farà el 23 d’abril a Antena 3

Tanca la porta al cara a cara que li demanava Casado

L’equip de campanya del líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha confirmat aquest dijous la seva participació al debat que Atresmedia oferirà a Antena 3 el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, on participaran també els candidats del PP, Pablo Casado, Ciutadans, Albert Rivera, Podem, Pablo Iglesias i també el de Vox, Santiago Abascal . Per contra, Sánchez tanca la porta al debat cara a cara que li va demanar el líder del PP, Pablo Casado, i no confirma tampoc la participació al que pretén organitzar TVE el dia 22 d’abril, en aquest cas a quatre i sense Abascal. El líder de Cs, Albert Rivera, ja ha celebrat la cita a través d’un missatge de Twitter on assegura que té “moltes ganes de debatre cara a cara amb Sánchez i tenir l’oportunitat d’explicar als espanyols el projecte de futur de Cs”.

Segons fonts del PSOE, a la reunió del Comitè Electoral d’aquest dijous s’ha acordat la “plena disponibilitat del president del govern i candidat socialista a mantenir un debat amb els restats candidats a la presidència del govern d’Espanya que representen a forces que presenten candidatures a totes les províncies del nostre país i que segons l’enquesta preelectoral del CIS coneguda aquesta setmana superen el 10% en intenció de vot a nivell nacional”. Això són les quatre formacions tradicionals i també Vox, a qui el CIS atorga una estimació de vot de l’11,9%, però no les formacions nacionalistes.

“El PSOE sempre ha cregut que els debats enriqueixen la democràcia i suposen una oportunitat immillorable perquè la ciutadania conegui totes les propostes de les diverses forces polítiques” i “per descomptat ni el PSOE ni Pedro Sánchez veten cap candidat, per molt llunyanes que les seves idees siguin de les nostres”, apunten els socialistes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ARBÚCIES

La CUP proposa la gestió pública de les plantes embotelladores d’aigua

ARBÚCIES

Referèndum: com, quan i per què

barcelona
Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañon
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona
crònica

‘Runner’ Illa i el ritme dels socialistes

ERC

La “claredat” d’Aragonès

barcelona
anàlisi

Esquerra, a mobilitzar l’esquerra

política

Dividits pel topall al lloguer

Barcelona