Política

En Comú vol augmentar el sou mínim

Reunió del cap de llista, Joan Luengo, per abordar temes laborals i de pensions

El cap de llista d’En Comú Podem, Joan Luengo, va ser ahir a la seu de CCOO a Girona, on va exposar les propostes del partit per abordar problemàtiques laborals de la demarcació i les pensions. Luengo va destacar que la formació vol eliminar la reforma laboral del PP, que ha comportat la precarietat del món laboral, especialment a les dones treballadores, i augmentar progressivament el sou mínim interprofessional a 1.200 euros. També proposa blindar per llei l’augment anual de les pensions amb l’IPC i establir una prestació mínima vital o renda garantida. A més, volen impulsar un programa estatal de reindustrialització i desenvolupament de l’economia verda

Bloqueig

Va recordar que aquestes mesures, incloses en els pressupostos de l’Estat, van ser bloquejades pel PP, Cs, ERC i Junts per Catalunya. “Si no fos per aquest bloqueig, aquestes millores ja estarien implantades.” Va insistir que l’avenç del PP i Cs no vol dir millorar les condicions dels treballadors ni dels pensionistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]