Política

Junts per Santa Coloma aposta pel canvi

Per la cap de llista Susagna Riera, cal retornar a “l’ordre i bona gestió”

La cap de llista de Junts per Catalunya a Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, va destacar que “cal retornar l’ordre i la bona gestió” perduts en aquests últims quatre anys. En aquest sentit, la candidatura vol ser “el canvi que el municipi necessita”. El 2015, l’alcaldable d’ERC, Joan Martí, va ser investit alcalde amb els vots de MES i la CUP. “Han estat quatre anys de grans declaracions d’intencions i paraules boniques, però que no s’han traduït en més benestar per als veïns de Santa Coloma, al contrari, el retrocés, ha estat evident”, denunciava Susagna Riera. La cap de llista de Junts per Santa Coloma pren el relleu a Carles Roca que, per raons professionals, ocupa el número dos de la llista.

Llista transversal

Susagna Riera és pedagoga de professió. Segons va destacar, la candidatura de Junts està formada per “gent de procedència diversa, edats i professions diferents, que sumen transversalitat al projecte”. Entre els eixos del programa electoral, assenyala la neteja del poble, treballar per arranjar l’asfaltatge dels carrers, la revisió del POUM, de l’IBI i la millora de l’atenció ciutadana, a banda de l’aposta per l’educació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia