L'Ajuntament d'0nda demana a la FVMP mesures de reducció salarial als consistoris

L'alcalde, Enrique Navarro, assegura que el seu sou és de vora 3.000 euros al mes i no de 6.000, com han dit regidors del PP

La junta de govern local de l'Ajuntament d'Onda ha aprovat per unanimitat demanar a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) que establisca mesures relatives a la reducció salarial del personal funcionari, càrrecs electes i personal eventual, i sobre la reducció del nombre d'assessors de les corporacions locals.

Segons la proposta aprovada, «s'estima la conveniència de coordinar l'adopció de mesures entre els municipis i províncies» que integren el País Valencià, «en consonància amb el que proposa el govern d'Espanya per reduir el dèficit públic».

Respecte a la rebaixa del sou de l'alcalde, Enrique Navarro, demanada pel PP, aquest ha assegurat que el seu sou és de 3.135,36 euros nets al mes, i no de 6.000 euros com van dir els regidors de l'oposició Salvador Aguilella i Maribel Reigadas. Segons Navarro, «devien estar pensant en algun regidor o algun president de la Diputació, tots ells del PP».

L'alcalde ha remarcat que «seria bo conéixer les recomanacions que fa la FVMP sobre el nombre d'assessors» perquè «de segur que alguna corporació hauria de reduir-ne el nombre».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.