Política

Els socialistes de Montserrat denuncien irregularitats pressupostàries davant del Síndic de Comptes

En nom dels regidors socialistes de l'Ajuntament de Montserrat, Josep Maria Más, ha presentat davant el Síndic de Comptes del País Valencià, una denuncia formal mitjançant la qual sol·licita que s'investigue possibles irregularitats en el desenvolupament dels pressupostos municipals d'aquesta localitat de la Vall dels Alcalans.

Per a la bancada de l'oposició, el dèficit pressupostari que s'arrossega des del 2008 és de més de 800.000 euros, sempre en base a les liquidacions realitzades i sense tenir en compte algunes factures que encara resten per abonar als proveïdors.

A més d'això, el deute pendent de saldar a la Macomunitat de Municipis en que s'hi troba inscrit l'ajuntament de Montserrat, suma més d'un milió d'euros en concepte del servei de recollida del fem.

L'endeutament a curt termini és de més d'un milió d'euros, i el de llarg termini, s'estima en més de quatre milions.

Al darrer plenari municipal s'aprovaren reconeixements de deute per valor de 900.000 euros i aquestes xifres, encara cal sumar deutes a proveïdors per un total de més de 6 milions d'euros.

Així les coses, la vila de Montserrat té contret un deute per habitant de més de 995 euros, només començar l'exercici actual.

Però a més d'això, els socialistes de la localitat, han posat a l'abast del Síndic una sèrie d'errades formals que no haurien de formar part del pressupost municipal i asseguren que la plantilla de personal ha augmentat de manera desorbitada i no respon al principi de racionalitat, economia i eficiència.

Finalment, denuncien l'augment inexplicable d'una sèrie de taxes i impostos municipals, que figuren a la partida d'entrades, sense estar aprovades per la corporació.

L'oposició no descarta la sol·licitud d'una auditoria de comptes municipals dels anys 2008 al 2010, a fi de deixar clara la situació econòmica de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]