Política

Albiach demana el suport de la gent “progressista, honesta, treballadora i compromesa amb la democràcia”

La candidata d’En Comú Podem a la presidència de la Generalitat, Jéssica Albiach, ha cridat aquest diumenge a votar pel “diàleg”, per una “sortida social a la crisi” i per “frenar l’extrema dreta”: “Necessitem fraternitat i deixar enrere els retrets i la resignació”.

Així ho ha dit als mitjans després de votar a l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra, al districte barceloní de l’Eixample, des d’on ha animat la ciutadania a acudir massivament a les urnes perquè el dispositiu de seguretat preparat per aquest 14-F, ha assegurat, és “segur” i “està funcionant”.

Albiach ha demanat el suport de la gent “progressista, honesta, treballadora i compromesa amb la democràcia” en unes eleccions que, ha asseverat, són “clau”.

“Això va de futur. Els demano que vagin a votar per una sortida social a la crisi, pel diàleg i per frenar l’extrema dreta”, ha emfatitzat la líder dels comuns, qui ha promès també “blindar allò públic” i dotar Catalunya de “més justícia social” si accedeix a l’executiu.

Així mateix, ha instat la població a anar a votar pensant en “les lliçons que ens ha deixat la pandèmia”, així com les de la sortida a l’anterior crisi econòmica, amb “aquesta austeritat que tant ens ha picat aquest temps”.

“Avui comença una nova etapa per Catalunya (...). Els demano que, davant l’odi i la resignació, votem per l’amor i l’esperança”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]