Política

Carod, Benach i Niubò volen reunir 2.000 persones a Barcelona com a demostració de força per al congrés d'ERC

La candidatura a la direcció d'ERC que formen Ernest Benach i Rafel Niubò (ERCFutur), avalada per l'encara president del partit, Josep-Lluís Carod-Rovira, pretén reunir aquest dissabte al pavelló de la Nova Icària de Barcelona unes 2.000 persones al seu acte central de campanya de cara a les eleccions primàries que farà ERC el 7 de juny.

A l'acte intervindran Carod, Benach i Niubò, a més de diversos militants territorials, segons ha informat la candidatura, que afirma que el resultat del congrés d'avui és més incert encara per l'elevada inscripció, sense precedents, registrada per al congrés del 14 de juny. I és que dels 10.000 militants que té el partit, se n'han inscrit 4.077, fet que dóna "una pluralitat més gran" al procés, ha apuntat ERCFutur.

L'elevada inscripció per al congrés del 14 de juny fa pensar des de diferents sectors d'ERC que durant la jornada de primàries per escollir als nous secretari general i president d'ERC hi participaria un 80% de la militància.

L'acte central de la campanya d'ERCFutur serà aquest dissabte a les 12 hores al pavelló Nova Icària de Barcelona, precisament el mateix dia en què la candidatura de Joan Puigcercós i Joan Ridao (Gent d'Esquerra) volia omplir el Palau de la Música de Barcelona, acte que van renunciar per "responsabilitat", en paraules del mateix Puigcercós, en saber que ERCFutur havia programat per al mateix dia el seu esdeveniment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.