Política

SALT

El PSC reclama millores en l’enllumenat públic

El PSC de Salt assegura que creix la “preocupació i el malestar” dels veïns a causa de la manca de manteniment en l’enllumenat públic del municipi. Els socialistes denuncien que l’equip de govern no ha pres les accions necessàries per garantir “un funcionament eficient i segur” de l’enllumenat públic. També asseguren que, tot i que s’han assenyalat zones amb deficiències i fanals concrets que no funcionen, l’equip de govern ho ha ignorat i ha generat una “sensació de deixadesa i inseguretat” entre els ciutadans: “Totes les promeses d’actuar s’han quedat en res i la situació continua sense millorar. Fins ara tot han estat paraules buides, no hi ha hagut cap acció palpable. No es fa res”, explica la regidor socialista Lluïsa Martín. També ha afegit que això posa en risc la “seguretat dels ciutadans”, ja que es crea un “ambient propici” per a actes delictius.

Per aquest motiu, el grup socialista demana un “gir de 180 graus” i demana una reparació “ràpida i àgil” dels problemes detectats en l’enllumenat públic. “Cal que es realitzin les reparacions necessàries amb la màxima celeritat per garantir un enllumenat públic eficient i segur. La ciutadania no pot esperar més davant de fanals inoperants”, afirma el portaveu socialista Joan Martín. El PSC també demana més transparència i una comunicació més efectiva de les accions que es porten a terme perquè els veïns puguin saber quines mesures es prenen. Per últim, Martín considera que el govern hauria d’incentivar la participació ciutadana per “millorar el servei” i identificar els punts de l’enllumenat públic on calen millores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia