Política

política

Dolors Montserrat repetirà com a cap de llista del PP a les europees

Vázquez (Cs) no s’espera a la desfeta i també passa al PP

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat avui que Dolors Montserrat serà la cap de llista del PP en les eleccions europees, un lloc en el qual repeteix després d’encapçalar també la candidatura del PP en els comicis europeus de 2019. Feijóo ha confirmat el lideratge de Montserrat per al 9-J en un acte de la campanya catalana del 12M a Figueres.

L’eurodiputada ha abanderat en aquesta legislatura al Parlament Europeu la pressió parlamentària i judicial contra l’independentisme. Tant ella com l’eurodiputat de Ciutadans Adrián Vázquez han mirat de participar en les comissions i iniciatives que la dreta europea ha engegat per laminar els drets dels eurodiputats independentistes, especialment Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. Els dos coincidiran ara al PP, perquè Vázquez ja ha anunciat que es presentarà pels populars a les europees, sense esperar a confirmar la desfeta de Cs a les eleccions catalanes.

Montserrat va aconseguir que una delegació d’eurodiputats avalués el sistema educatiu català i la immersió lingüística. La comissió, però, va tractar per un igual la seixantena de famílies que reclamen una escolarització bilingüe que la mateixa administració de la Generalitat, en una visita absolutament partidista i de viax anticatalà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]