Política

política

Puigdemont i Aragonès polemitzen sobre els pactes

El candidat del Junts diu que només farà govern amb partits que es comprometin a “un front comú a Madrid” i el líder d’ERC l’acusa de “falta d’ambició”

Carles Puigdemont i Pere Aragonès continuen polemitzant al voltant dels possibles pactes postelectorals. Avui el candidat de Junts ha posat com a condició per poder formar govern després del 12-M que els partits que hi entrin “s’han de comprometre a fer un front comú a Madrid”. Ho ha fet durant la presentació de les seves propostes econòmiques a Argelers, on ha reiterat que Madrid s’ha convertit en un “forat negre” i ha insistit en acabar amb un dèficit fiscal “insuportable”.

Respecte al front comú a Madrid, el candidat d’ERC ha recordat que va oferir a Puigdemont el mes d’agost coordinar la negociació amb l’Estat, i que el líder de Junts “ho va declinar”. Aragonès no ha tancat cap possibilitat i ha insistit que així com en aquell moment ell va prendre la iniciativa, després del 12M se’n pot tornar a parlar si Puigdemont ho accepta. “Benvinguda la rectificació”, ha di Aragonès que considera que quan Puigdemont parla d’una possible investidura de Salvador Illa demostra “poca ambició”. En una roda de premsa a l’ACN, aquest matí, Aragonès ha constatat la “manca de lideratge” a Junts, i ha afirmat que “qui canvia d’opinió cada dos per tres és que no sap on anar”. Sobre les declaracions de Puigdemont que va demanar a Aragonès si està disposat a fer president Illa, el candidat d’ERC ha reblat que “l’únic escenari” que contempla és la seva pròpia investidura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]