Política

Política

Mor Josep Manel Ferré, exregidor de CiU a l’Ajuntament d’Amposta

També va ser president de la Comunitat General de Regants de la Dreta de l’Ebre

Qui va ser president de la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre i regidor d’Agricultura i Medi Natural a l’Ajuntament d’Amposta, Josep Maria Ferré Aixendri, va morir de forma sobtada el dijous, dia 2, a l’edat de 73 anys, segons ha informat el mateix Ajuntament a través d’un comunicat.

Era nascut a Amposta (1951) i va llicenciar-se i professionalitzar-se com a veterinari. Entre el 1973 i el 1988 va treballar a una empresa privada i a partir d’aleshores va establir-se pel seu compte com a assessor per empreses ramaderes. L’any 2007 va entrar a l’Ajuntament d’Amposta de la mà de Convergència i Unió (CiU). Durant dues legislatures consecutives va exercir el càrrec de regidor d’Agricultura i Medi Natural i Indústria, Empresa i Fires. A més, en la segona, també va ser portaveu del grup municipal i segon tinent d’alcalde.

El 1996 va ser nomenat president de la Zona Prats i, alhora, vicepresident de la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre fins al gener del 2020, quan va passar a ocupar la presidència fins al 2023. Aquest càrrec el va compaginar amb la presidència de l’Associació de Deltes del Mediterrani (DELTAMED) i de l’Institut Agroambiental de les Terres de l’Ebre (IATE). A més, també va ser membre del consell d’administració del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]