Política

Alhora no aconsegueix ser l’alternativa independentista

El partit de Ponsatí i Graupera obté mals resultats però assegura que serà “l’independentisme del futur”

Alhora, el partit creat per Clara Ponsatí i Jordi Graupera, ha quedat lluny del Parlament, i no ha aconseguit convertir-se en l’alternativa a l’independentisme més institucionalitzat. Davant els mals resultats, els impulsors de la formació han anunciat que convocaran el congrés fundacional per analitzar la realitat electoral. “Hem estès el partit a tot el país. Hem obert grups d’Alhora a les principals ciutats. Hi ha un nou partit. Fem-lo gran”, ha dit Graupera.

L’eurodiputada i cap de llista d’Alhora, Clara Ponsatí, també ha augurat un futur per a la formació: “Serà el partit que remuntarà l’independentisme en el futur”, va dir ahir Ponsatí en declaracions als mitjans. Poc després que tanquessin els col·legis electorals, Ponsatí i Graupera van fer una compareixença sense esperar a conèixer els resultats finals per explicar el futur de la formació creada el març d’aquest any. Tots dos van assegurar que estan “satisfets” per haver pogut “donar a conèixer el partit”. “Alhora és un partit que ha vingut per quedar-se i ser un moviment a llarg termini que articuli l’independentisme del futur”, va dir Jordi Graupera.

LA XIFRA

13.000
vots
ha aconseguit la formació, dada que representa el 0,4% dels votants


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia