Política

El govern descarta concretar dates i xifres en la proposta catalana de finançament

Política

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha deixat clar que, en la negociació sobre el model de finançament català amb CiU, no es parlarà de xifres."El govern no posarà cap xifra sobre la taula,  sinó idees", ha explicat.

En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Nadal també ha dit que "cal fermesa i discreció" i que descarta també concretar dates. "El govern continuarà treballant i veient-se amb tots els partits per trobar punts en comú i mantenir així la unitat i la força negociadora de cara a Madrid".

El conseller ha fet aquestes declaracions un dia després que el president de CiU, Artur Mas, afirmés que "és molt urgent que hi hagi una posició clara i pròpia respecte al que vol Catalunya amb el finançament" abans que acabi el mes de setembre.

En referència a l'article publicat a La Vanguardia, on s'apuntava que CiU i el govern han acordat que l'aportació mínima de l'Estat a les arques de la Generalitat ascendeixi a 3.500 milions d'euros en tres anys, el conseller socialista ha dit que "no fem cas ni de documents ni de filtracions, interessades o no, no donem xifres i estem treballant".


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.