Política

ERC, satisfeta amb l'orde i l'estabilitat del tripartit

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha fet balanç del segon aniversari del govern tripartit. En un comunicat, Ridao ha destacat que el govern "ha fet els deures" impulsant polítiques socials com la llei de serveis socials, i que ha realitzat un gran esforç econòmic doblant la inversió de fa cinc anys en aquesta àrea.  El número dos d'ERC opina que l'executiu català es caracteritza per una "governació ordenada i estable", i ha assegurat que els republicans seguiran treballant per "revisar allò que s'ha de millorar" en l'acció de l'executiu català per "explicar-la, impulsar-la i completar-la amb ambició". 

Amb tot, Ridao ha admès que existeixen elements en l'agenda política "que generen incertesa sobre el futur", entre els quals el nou model de finançament, "que amenaça de col·lapsar els serveis públics bàsics i posa en qüestió el futur i el benestar de tota una generació de catalans".

El dirigent d'ERC conclou que "Catalunya estaria en pitjors condicions" si no hagués estat per l'acció del govern. Ridao s'ha compromès que ERC seguirà treballant per "reforçar l'autoestima pel país i les institucions per estar a l'altura dels temps i dels reptes".

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.