Política

sant pere de ribes

UM9 critica la gestió dels pisos socials

El grup municipal se sent “enganyat” per la falta d'informació

La promoció de pisos socials que l'empresa municipal de Sant Pere de Ribes Garraf Promocions està construint a les Roquetes “corre el risc de convertir-se en un dels pitjors malsons de l'Ajuntament”, segons UM9. En l'últim ple, el grup ja va votar en contra d'augmentar l'endeutament amb un crèdit d'uns quatre milions d'euros perquè l'empresa acabi els pisos. “A hores d'ara no hi ha cap habitatge venut i la possibilitat de convertir-los en pisos de lloguer, última temptativa de sortida, ha quedat greument tocada per la retirada de subvencions de la Generalitat”, sosté UM9, que va entregar una carta amb les seves crítiques al president del Parlament, Ernest Benach, al setembre. “Se'ns ha enganyat (no se'ns ha dit tota la veritat) en algunes coses summament importants com per exemple haver contractat l'obra per sobre de 5 milions d'euros sense tenir un finançament ferm i clar”, diu la Nou.

El grup també desaprova el paper de l'empresa assessora de Garraf Promocions, CQ Consultors, que “no ha estat a l'altura de les necessitats tot i cobrar uns bons honoraris per fer-ho (200.000 euros anuals)”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.